Standards 58 through 59.9

Search Results

  1. MOST RECENT

    1219565

    ANS 58.4-1979 [ Withdrawn ]

    Criteria for Technical Specifications for Nuclear Power Stations

    standard by American Nuclear Society, 01/01/1979.

    Languages: English

    • 👥MULTI-USER
  2. MOST RECENT

    21091

    ANS 58.6-1996 (R2001) [ Withdrawn ]

    Criteria for Remote Shutdown for Light Water Reactors

    standard by American Nuclear Society, 01/01/1996.

    Languages: English

    • 👥MULTI-USER
  3. MOST RECENT

    2022811

    ANS 58.8-1984 [ Withdrawn ]

    Time Response Design Criteria for Safety Related Operator Actions

    standard by American Nuclear Society, 09/14/1984.

    Languages: English

    • 👥MULTI-USER
  4. MOST RECENT

    21092

    ANS 58.8-1994 (R2017)

    Time Response Design Criteria for Safety Related Operator Actions

    standard by American Nuclear Society, 08/23/1994.

    Languages: English

    • 👥MULTI-USER
  5. MOST RECENT

    1848246

    ANS 58.9-1981(R2015)

    Single Failure Criteria for Light Water Reactor Safety-Related Fluid Systems

    standard by American Nuclear Society, 02/17/1981.

    Languages: English

    • 👥MULTI-USER
  6. MOST RECENT

    18029

    ANS 59.1-1986 [ Withdrawn ]

    Cooling Water Systems for Light Water Reactors, Nuclear Safety Related

    standard by American Nuclear Society, 01/01/1986.

    Languages: English

    • 👥MULTI-USER
  7. MOST RECENT

    19339

    ANS 59.2-1985 [ Withdrawn ]

    Safety Criteria for HVAC Systems Located Outside Primary Containment

    standard by American Nuclear Society, 01/01/1985.

    Languages: English

    • 👥MULTI-USER
  8. MOST RECENT

    21095

    ANS 59.3-1992 (R2002) [ Withdrawn ]

    Nuclear Safety Criteria for Control Air Systems

    standard by American Nuclear Society, 01/01/1992.

    Languages: English

    • 👥MULTI-USER
  9. HISTORICAL

    1855276

    ANS 59.51-1989 [ Withdrawn ]

    This document has been replaced. View the most recent version.

    Fuel-Oil Systems for Emergency Diesel Generators

    standard by American Nuclear Society, 10/27/1989.

    Languages: English

    Historical Editions: ANS 59.51-1997 (R2015)

    • 👥MULTI-USER
  10. MOST RECENT

    18030

    ANS 59.51-1997 (R2015)

    Fuel-Oil Systems for Emergency Diesel Generators

    standard by American Nuclear Society, 10/23/1997.

    Languages: English

    Historical Editions: ANS 59.51-1989

    • 👥MULTI-USER