Standards 20 through 55.9

Search Results

  1. MOST RECENT

    21065

    ANS 40.35-1991 [ Withdrawn ]

    Volume Reduction of Low-Level Radioactive Waste or Mixed Waste

    standard by American Nuclear Society, 01/01/1991.

    Languages: English

    • 👥MULTI-USER
  2. HISTORICAL

    21066

    ANS 40.37-1993

    This document has been replaced. View the most recent version.

    Mobile Radioactive Waste Processing Systems

    standard by American Nuclear Society, 01/01/1993.

    Languages: English

    Historical Editions: ANS 40.37-2009 (R2016)

    • 👥MULTI-USER
  3. MOST RECENT

    1699066

    ANS 40.37-2009 (R2016)

    Mobile Low-Level Radioactive Waste Processing Systems

    standard by American Nuclear Society, 11/20/2009.

    Languages: English

    Historical Editions: ANS 40.37-1993

    • Redlines
    • 👥MULTI-USER
  4. MOST RECENT

    1848244

    ANS 41.5-2012 (R2018)

    Verification and Validation of Radiological Data for Use in Waste Management and Environmental Remediation

    standard by American Nuclear Society, 02/15/2012.

    Languages: English

    • 👥MULTI-USER
  5. MOST RECENT

    19336

    ANS 51.1-1983 (R1988) [ Withdrawn ]

    Nuclear Safety Criteria for the Design of Stationary Pressurized Water Reactor Plants

    standard by American Nuclear Society, 01/01/1983.

    Languages: English

    • 👥MULTI-USER
  6. HISTORICAL

    1854978

    ANS 51.10-1979 [ Withdrawn ]

    This document has been replaced. View the most recent version.

    Auxiliary Feedwater System for Pressurized Water Reactors

    standard by American Nuclear Society, 11/05/1979.

    Languages: English

    Historical Editions: ANS 51.10-1991 (R2018)

    • 👥MULTI-USER
  7. MOST RECENT

    21067

    ANS 51.10-1991 (R2018)

    Auxiliary Feedwater System for Pressurized Water Reactors

    standard by American Nuclear Society, 05/10/1991.

    Languages: English

    Historical Editions: ANS 51.10-1979

    • 👥MULTI-USER
  8. MOST RECENT

    19337

    ANS 52.1-1983 (R1988) [ Withdrawn ]

    Nuclear Safety Criteria for the Design of Stationary Boiling Water Reactor Plants

    standard by American Nuclear Society, 01/01/1983.

    Languages: English

    • 👥MULTI-USER
  9. MOST RECENT

    1848245

    ANS 53.1-2011 (R2016)

    Nuclear Safety Design Process for Modular Helium-Cooled Reactor Plants

    standard by American Nuclear Society, 12/21/2011.

    Languages: English

    • 👥MULTI-USER
  10. MOST RECENT

    21068

    ANS 54.1-1989 [ Withdrawn ]

    General Safety Design Criteria for a Liquid Metal Reactor Nuclear Power Plant

    standard by American Nuclear Society, 01/01/1989.

    Languages: English

    • 👥MULTI-USER