Standards 10 through 15.9

Search Results

  1. HISTORICAL

    21040

    ANS 10.2-1988 [ Withdrawn ]

    This document has been replaced. View the most recent version.

    Recommended Programming Practices to Facilitate the Portability of Scientific and Engineering Computer Programs

    standard by American Nuclear Society, 01/01/1988.

    Languages: English

    Historical Editions: ANS 10.2-2000 (R2009)

    • 👥MULTI-USER
  2. MOST RECENT

    926457

    ANS 10.2-2000 (R2009)

    Portability of Scientific and Engineering Software

    standard by American Nuclear Society, 12/20/2000.

    Languages: English

    Historical Editions: ANS 10.2-1988

    • 👥MULTI-USER
  3. MOST RECENT

    21041

    ANS 10.3-1995 [ Withdrawn ]

    Documentation of Computer Software

    standard by American Nuclear Society, 01/01/1995.

    Languages: English

    • 👥MULTI-USER
  4. HISTORICAL

    21042

    ANS 10.4-1987(R1998) [ Withdrawn ]

    This document has been replaced. View the most recent version.

    Guidelines for the Verification and Validation of Scientific and Engineering Computer Programs for the Nuclear Industry

    standard by American Nuclear Society, 01/01/1987.

    Languages: English

    Historical Editions: ANS 10.4-2008 (R2016)

    • 👥MULTI-USER
  5. MOST RECENT

    1640546

    ANS 10.4-2008 (R2016)

    Verification and Validation of Non-Safety-Related Scientific and Engineering Computer Programs for the Nuclear Industry

    standard by American Nuclear Society, 10/28/2008.

    Languages: English

    Historical Editions: ANS 10.4-1987(R1998)

    • 👥MULTI-USER
  6. HISTORICAL

    21043

    ANS 10.5-1994 [ Withdrawn ]

    This document has been replaced. View the most recent version.

    Accommodating User Needs in Computer Program Development

    standard by American Nuclear Society, 01/01/1994.

    Languages: English

    Historical Editions: ANS 10.5-2006 (R2016)

    • 👥MULTI-USER
  7. MOST RECENT

    1848235

    ANS 10.5-2006 (R2016)

    Accommodating User Needs in Computer Program Development

    standard by American Nuclear Society, 04/17/2006.

    Languages: English

    Historical Editions: ANS 10.5-1994

    • 👥MULTI-USER
  8. MOST RECENT

    1862296

    ANS 10.7-2013 (R2018)

    Non-Real-Time, High-Integrity Software for the Nuclear Industry - Developer Requirements

    standard by American Nuclear Society, 03/18/2013.

    Languages: English

    • 👥MULTI-USER
  9. MOST RECENT

    1911114

    ANS 10.8-2015

    Non-Real-Time, High-Integrity Software for the Nuclear Industry - User Requirements

    standard by American Nuclear Society, 11/19/2015.

    Languages: English

    • 👥MULTI-USER
  10. HISTORICAL

    21044

    ANS 14.1-1975 (R2000) [ Withdrawn ]

    This document has been replaced. View the most recent version.

    Operation of Fast Pulse Reactors

    standard by American Nuclear Society, 01/01/1975.

    Languages: English

    Historical Editions: ANS 14.1-2004 (R2014)

    • 👥MULTI-USER