Standards 7 through 9.9

Search Results

  1. HISTORICAL

    1855278

    ANS 8.1-1983 (R1988) [ Withdrawn ]

    This document has been replaced. View the most recent version.

    Nuclear Criticality Safety in Operations with Fissionable Materials Outside Reactors

    standard by American Nuclear Society, 10/07/1983.

    Languages: English

    Historical Editions: ANS 8.1-2014 (R2018)ANS 8.1-1998 (R2007)

    • 👥MULTI-USER
  2. HISTORICAL

    14699

    ANS 8.1-1998 (R2007) [ Withdrawn ]

    This document has been replaced. View the most recent version.

    Nuclear Criticality Safety in Operations with Fissionable Materials Outside Reactors

    standard by American Nuclear Society, 09/09/1998.

    Languages: English

    Historical Editions: ANS 8.1-2014 (R2018)ANS 8.1-1983 (R1988)

    • 👥MULTI-USER
  3. MOST RECENT

    1878629

    ANS 8.1-2014 (R2018)

    Nuclear Criticality Safety in Operations with Fissionable Materials Outside Reactors

    standard by American Nuclear Society, 2014.

    Languages: English

    Historical Editions: ANS 8.1-1998 (R2007)ANS 8.1-1983 (R1988)

    • Redlines
    • 👥MULTI-USER
  4. HISTORICAL

    21033

    ANS 8.10-1983 (R2005)

    This document has been replaced. View the most recent version.

    Criteria for Nuclear Criticality Safety Conrols in Operations With Shielding and Confinement

    standard by American Nuclear Society, 09/14/1983.

    Languages: English

    Historical Editions: ANS 8.10-2015

    • 👥MULTI-USER
  5. MOST RECENT

    1894077

    ANS 8.10-2015

    Criteria for Nuclear Criticality Safety Conrols in Operations With Shielding and Confinement

    standard by American Nuclear Society, 02/12/2015.

    Languages: English

    Historical Editions: ANS 8.10-1983 (R2005)

    • Redlines
    • 👥MULTI-USER
  6. MOST RECENT

    21034

    ANS 8.12-1987 (R2016)

    Nuclear Criticality Control and Safety of Plutonium-Uranium Fuel Mixtures Outside Reactors

    standard by American Nuclear Society, 09/11/1987.

    Languages: English

    • 👥MULTI-USER
  7. MOST RECENT

    1219365

    ANS 8.14-2004 (R2016)

    Use of Soluble Neutron Absorbers in Nuclear Facilities Outside Reactors

    standard by American Nuclear Society, 05/25/2004.

    Languages: English

    • 👥MULTI-USER
  8. HISTORICAL

    21035

    ANS 8.15-1981 (R2005) [ Withdrawn ]

    This document has been replaced. View the most recent version.

    Nuclear Criticality Control of Special Actinide Elements

    standard by American Nuclear Society, 11/09/1981.

    Languages: English

    Historical Editions: ANS 8.15-2014

    • 👥MULTI-USER
  9. MOST RECENT

    1890249

    ANS 8.15-2014

    Nuclear Criticality Safety Control of Selected Actinide Nuclides

    standard by American Nuclear Society, 10/10/2014.

    Languages: English

    Historical Editions: ANS 8.15-1981 (R2005)

    • Redlines
    • 👥MULTI-USER
  10. HISTORICAL

    21036

    ANS 8.17-1984 (R1997) [ Withdrawn ]

    This document has been replaced. View the most recent version.

    Criticality Safety Criteria for the Handling, Storage and Transportation of LWR Fuel Outside Reactors

    standard by American Nuclear Society, 01/01/1984.

    Languages: English

    Historical Editions: ANS 8.17-2004 (R2014)

    • 👥MULTI-USER