Standards 56 through 57.9

Search Results

  1. MOST RECENT

    21081

    ANS 56.10-1982 (R1987) [ Withdrawn ]

    Subcompartment Pressure and Temperature Transient Analysis in Light Water Reactors

    standard by American Nuclear Society, 01/01/1982.

    Languages: English

    • 👥MULTI-USER
  2. MOST RECENT

    21082

    ANS 56.11-1988 [ Withdrawn ]

    Design Criteria for Protection Against the Effects of Compartment Flooding in Light Water Reactor Plants

    standard by American Nuclear Society, 01/01/1988.

    Languages: English

    • 👥MULTI-USER
  3. MOST RECENT

    21074

    ANS 56.2-1984 (R1989) [ Withdrawn ]

    Containment Isolation Provisions for Fluid Systems After a LOCA

    standard by American Nuclear Society, 01/01/1984.

    Languages: English

    • 👥MULTI-USER
  4. MOST RECENT

    21075

    ANS 56.3-1977 (R1987) [ Withdrawn ]

    Overpressure Protection of Low Pressure Systems Connected to the Reactor Coolant Pressure

    standard by American Nuclear Society, 01/01/1977.

    Languages: English

    • 👥MULTI-USER
  5. MOST RECENT

    21076

    ANS 56.4-1983 (R1988) [ Withdrawn ]

    Pressure and Temperature Transient Analysis for Light Water Reactor Containments

    standard by American Nuclear Society, 01/01/1983.

    Languages: English

    • 👥MULTI-USER
  6. MOST RECENT

    21077

    ANS 56.5-1979 (R1987) [ Withdrawn ]

    PWR and BWR Containment Spray System Design Criteria

    standard by American Nuclear Society, 01/01/1979.

    Languages: English

    • 👥MULTI-USER
  7. MOST RECENT

    21078

    ANS 56.6-1986 [ Withdrawn ]

    Pressurized Water Reactor Containment Ventilation Systems

    standard by American Nuclear Society, 01/01/1986.

    Languages: English

    • 👥MULTI-USER
  8. HISTORICAL

    21080

    ANS 56.8-1994 [ Withdrawn ]

    This document has been replaced. View the most recent version.

    Containment System Leakage Testing Requirements

    standard by American Nuclear Society, 01/01/1994.

    Languages: English

    Historical Editions: ANS 56.8-2002 (R2016)

    • 👥MULTI-USER
  9. MOST RECENT

    1218565

    ANS 56.8-2002 (R2016)

    Containment System Leakage Testing Requirements

    standard by American Nuclear Society, 11/27/2002.

    Languages: English

    Historical Editions: ANS 56.8-1994

    • 👥MULTI-USER
  10. MOST RECENT

    21083

    ANS 57.1-1992 (R2015)

    Design Requirements for Light Water Reactor Fuel Handling Systems

    standard by American Nuclear Society, 07/28/1992.

    Languages: English

    • 👥MULTI-USER