Standards 5 through 6.9

Search Results

  1. HISTORICAL

    21020

    ANS 5.1-1994 [ Withdrawn ]

    This document has been replaced. View the most recent version.

    Decay Heat Power in Light Water Reactors

    standard by American Nuclear Society, 01/01/1994.

    Languages: English

    Historical Editions: ANS 5.1-2014ANS 5.1-2005

    • 👥MULTI-USER
  2. HISTORICAL

    1219345

    ANS 5.1-2005 [ Withdrawn ]

    This document has been replaced. View the most recent version.

    Decay Heat Power in Light Water Reactors

    standard by American Nuclear Society, 04/01/2005.

    Languages: English

    Historical Editions: ANS 5.1-2014ANS 5.1-1994

    • 👥MULTI-USER
  3. MOST RECENT

    1894076

    ANS 5.1-2014

    Decay Heat Power in Light Water Reactors

    standard by American Nuclear Society, 11/04/2014.

    Languages: English

    Historical Editions: ANS 5.1-2005ANS 5.1-1994

    • Redlines
    • 👥MULTI-USER
  4. MOST RECENT

    55325

    ANS 5.10-1998 (R2013)

    Airborne Release Fractions at Non-Reactor Nuclear Facilities

    standard by American Nuclear Society, 05/11/1998.

    Languages: English

    • 👥MULTI-USER
  5. HISTORICAL

    1219346

    ANS 5.4-1982 [ Withdrawn ]

    This document has been replaced. View the most recent version.

    Method for Calculating the Fractional Release of Volatile Fission Products from Oxide Fuel

    standard by American Nuclear Society, 01/01/1982.

    Languages: English

    Historical Editions: ANS 5.4-2011

    • 👥MULTI-USER
  6. MOST RECENT

    1848221

    ANS 5.4-2011

    Method for Calculating the Fractional Release of Volatile Fission Products from Oxide Fuel

    standard by American Nuclear Society, 05/19/2011.

    Languages: English

    Historical Editions: ANS 5.4-1982

    • Redlines
    • 👥MULTI-USER
  7. MOST RECENT

    21021

    ANS 6.1.1-1991 [ Withdrawn ]

    Neutron and Gamma-Ray Fluence-to-Dose Factors

    standard by American Nuclear Society, 01/01/1991.

    Languages: English

    • 👥MULTI-USER
  8. HISTORICAL

    1855277

    ANS 6.1.2-1989

    This document has been replaced. View the most recent version.

    Neutron and Gamma-Ray Cross Sections for Nuclear Radiation Protection Calculations for Nuclear Power Plants

    standard by American Nuclear Society, 12/12/1989.

    Languages: English

    Historical Editions: ANS 6.1.2-2013 (R2018)ANS 6.1.2-1999 (R2009)

    • 👥MULTI-USER
  9. HISTORICAL

    21022

    ANS 6.1.2-1999 (R2009) [ Withdrawn ]

    This document has been replaced. View the most recent version.

    Neutron and Gamma-Ray Cross Sections for Nuclear Radiation Protection Calculations for Nuclear Power Plants

    standard by American Nuclear Society, 02/11/1999.

    Languages: English

    Historical Editions: ANS 6.1.2-2013 (R2018)ANS 6.1.2-1989

    • 👥MULTI-USER
  10. MOST RECENT

    1870184

    ANS 6.1.2-2013 (R2018)

    Group-Averaged Neutron and Gamma-Ray Cross Sections for Radiation Protection and Shielding Calculations for Nuclear Power Plants

    standard by American Nuclear Society, 2013.

    Languages: English

    Historical Editions: ANS 6.1.2-1999 (R2009)ANS 6.1.2-1989

    • Redlines
    • 👥MULTI-USER