Standards 1 through 2.9

Search Results

  1. HISTORICAL

    21000

    ANS 1-1987 [ Withdrawn ]

    This document has been replaced. View the most recent version.

    Safety Guide for the Performance of Critical Experiments

    standard by American Nuclear Society, 01/01/1988.

    Languages: English

    Historical Editions: ANS 1-1987(R1992)ANS 1-2000 (R2012)

    • 👥MULTI-USER
  2. HISTORICAL

    926456

    ANS 1-1987(R1992) [ Withdrawn ]

    This document has been replaced. View the most recent version.

    Safety Guide for the Performance of Critical Experiments

    standard by American Nuclear Society, .

    Languages: English

    Historical Editions: ANS 1-2000 (R2012)ANS 1-1987

    • 👥MULTI-USER
  3. MOST RECENT

    926455

    ANS 1-2000 (R2012)

    Conduct of Critical Experiments

    standard by American Nuclear Society, 03/23/2000.

    Languages: English

    Historical Editions: ANS 1-1987(R1992)ANS 1-1987

    • 👥MULTI-USER
  4. HISTORICAL

    1852496

    ANS 2.10-1979 [ Withdrawn ]

    This document has been replaced. View the most recent version.

    Guidelines for Review, Processing and Evaluation of Records from Seismic Instrumentation

    standard by American Nuclear Society, 01/08/1979.

    Languages: English

    Historical Editions: ANS 2.10-2017ANS 2.10-2003

    • 👥MULTI-USER
  5. HISTORICAL

    1219285

    ANS 2.10-2003

    This document has been replaced. View the most recent version.

    Criteria for the Handling and Initial Evaluation of Records from Nuclear Power Plant Seismic Instrumentation

    standard by American Nuclear Society, 04/14/2003.

    Languages: English

    Historical Editions: ANS 2.10-2017ANS 2.10-1979

    • 👥MULTI-USER
  6. MOST RECENT

    2006743

    ANS 2.10-2017

    Criteria for Retrieval, Processing, Handling, and Storage of Records from Nuclear Facility Seismic Instrumentation

    standard by American Nuclear Society, 12/19/2017.

    Languages: English

    Historical Editions: ANS 2.10-2003ANS 2.10-1979

    • 👥MULTI-USER
  7. MOST RECENT

    21005

    ANS 2.11-1978 (R1989) [ Withdrawn ]

    Guidelines for Evaluating Site-Related Geotechnical Parameters at Nuclear Power Sites

    standard by American Nuclear Society, 01/01/1978.

    Languages: English

    • 👥MULTI-USER
  8. MOST RECENT

    1852497

    ANS 2.12-1978 [ Withdrawn ]

    Guidelines for Combining Natural and External Man-Made Hazards at Power Reactor Sites

    standard by American Nuclear Society, 07/25/1978.

    Languages: English

    • 👥MULTI-USER
  9. MOST RECENT

    21006

    ANS 2.13-1979 (R1988) [ Withdrawn ]

    Evaluation of Surface-Water Supplies for Nuclear Power Sites

    standard by American Nuclear Society, 01/01/1979.

    Languages: English

    • 👥MULTI-USER
  10. MOST RECENT

    1862450

    ANS 2.15-2013 (R2017)

    Criteria for Modeling and Calculating Atmospheric Dispersion of Routine Radiological Releases from Nuclear Facilities

    standard by American Nuclear Society, 02/27/2013.

    Languages: English

    • 👥MULTI-USER