Standards 58 through 59.9

Search Results

  1. MOST RECENT

    21093

    ANS 58.11-1995 (R2002) [ Withdrawn ]

    Design Criteria for Safe Shutdown Following Selected Design Basis Events in Light Water Reactors

    standard by American Nuclear Society, 01/01/1995.

    Languages: English

    • 👥MULTI-USER
  2. HISTORICAL

    21094

    ANS 58.14-1993 [ Withdrawn ]

    This document has been replaced. View the most recent version.

    Safety and Pressure Integrity Classification Criteria for Light Water Reactors

    standard by American Nuclear Society, 01/01/1993.

    Languages: English

    Historical Editions: ANS 58.14-2011 (R2017)

    • 👥MULTI-USER
  3. MOST RECENT

    1848247

    ANS 58.14-2011 (R2017)

    Safety and Pressure Integrity Classification Criteria for Light Water Reactors

    standard by American Nuclear Society, 04/22/2011.

    Languages: English

    Historical Editions: ANS 58.14-1993

    • Redlines
    • 👥MULTI-USER
  4. MOST RECENT

    1887013

    ANS 58.16-2014

    Safety Categorization and Design Criteria for Nonreactor Nuclear Facilities

    standard by American Nuclear Society, 09/09/2014.

    Languages: English

    • 👥MULTI-USER
  5. MOST RECENT

    21089

    ANS 58.2-1988 [ Withdrawn ]

    Design Basis for Protection of Light Water Nuclear Power Plants Against the Effects of Postulated Pipe Rupture

    standard by American Nuclear Society, 01/01/1988.

    Languages: English

    • 👥MULTI-USER
  6. MOST RECENT

    1855215

    ANS 58.21-2007 [ Withdrawn ]

    External Events in PRA Methodology

    standard by American Nuclear Society, 03/01/2007.

    Languages: English

    • 👥MULTI-USER
  7. MOST RECENT

    1903278

    ANS 58.22-2014

    Requirements for Low Power and Shutdown Probabilistic Risk Assessment - ANS/ASME-58.22-2014 (Trial Use Standard)

    standard by American Nuclear Society, 03/25/2015.

    Languages: English

    • 👥MULTI-USER
  8. MOST RECENT

    1855274

    ANS 58.23-2007 [ Withdrawn ]

    Fire PRA Methodology

    standard by American Nuclear Society, 11/20/2007.

    Languages: English

    • 👥MULTI-USER
  9. HISTORICAL

    1855275

    ANS 58.3-1977 [ Withdrawn ]

    This document has been replaced. View the most recent version.

    Physical Protection for Systems and Components Important to Safety

    standard by American Nuclear Society, 03/17/1977.

    Languages: English

    Historical Editions: ANS 58.3-1992 (R2018)

    • 👥MULTI-USER
  10. MOST RECENT

    21090

    ANS 58.3-1992 (R2018)

    Physical Protection for Nuclear Safety-Related Systems and Components

    standard by American Nuclear Society, 08/06/1992.

    Languages: English

    Historical Editions: ANS 58.3-1977

    • 👥MULTI-USER