Standards 3 through 4.9

Search Results

  1. MOST RECENT

    1894075

    ANS 3.1-2014

    Selection, Qualification and Training of Personnel for Nuclear Power Plants

    standard by American Nuclear Society, 11/20/2014.

    Languages: English

    Historical Editions: ANS 3.1-1993 (R1999)

    • Redlines
    • 👥MULTI-USER
  2. HISTORICAL

    1038883

    ANS 3.11-2000 [ Withdrawn ]

    This document has been replaced. View the most recent version.

    Determining Meteorological Information at Nuclear Facilities

    standard by American Nuclear Society, 01/01/2000.

    Languages: English

    Historical Editions: ANS 3.11-2015ANS 3.11-2005 (R2010)

    • 👥MULTI-USER
  3. HISTORICAL

    1810871

    ANS 3.11-2005 (R2010) [ Withdrawn ]

    This document has been replaced. View the most recent version.

    Determining Meteorological Information at Nuclear Facilities

    standard by American Nuclear Society, 12/22/2005.

    Languages: English

    Historical Editions: ANS 3.11-2015ANS 3.11-2000

    • 👥MULTI-USER
  4. MOST RECENT

    1903276

    ANS 3.11-2015

    Determining Meteorological Information at Nuclear Facilities

    standard by American Nuclear Society, 08/20/2015.

    Languages: English

    Historical Editions: ANS 3.11-2005 (R2010)ANS 3.11-2000

    • Redlines
    • 👥MULTI-USER
  5. HISTORICAL

    1527605

    ANS 3.2-2006 [ Withdrawn ]

    This document has been replaced. View the most recent version.

    Administrative Controls and Quality Assurance for the Operational Phase of Nuclear Power Plants

    standard by American Nuclear Society, 01/01/2007.

    Languages: English

    Historical Editions: ANS 3.2-2012 (R2017)

    • 👥MULTI-USER
  6. MOST RECENT

    1848220

    ANS 3.2-2012 (R2017)

    Managerial, Administrative, and Quality Assurance Controls for the Operational Phase of Nuclear Power Plants

    standard by American Nuclear Society, 03/20/2012.

    Languages: English

    Historical Editions: ANS 3.2-2006

    • Redlines
    • 👥MULTI-USER
  7. MOST RECENT

    1219325

    ANS 3.3-1988 [ Withdrawn ]

    Security for Nuclear Power Plants

    standard by American Nuclear Society, 01/01/1988.

    Languages: English

    • 👥MULTI-USER
  8. HISTORICAL

    21010

    ANS 3.4-1996 (R2002) [ Withdrawn ]

    This document has been replaced. View the most recent version.

    Medical Certification and Monitoring of Personnel Requiring Operator Licenses for Nuclear Power Plants

    standard by American Nuclear Society, 01/01/1996.

    Languages: English

    Historical Editions: ANS 3.4-2013 (R2018)

    • 👥MULTI-USER
  9. MOST RECENT

    1860746

    ANS 3.4-2013 (R2018)

    Medical Certification and Monitoring of Personnel Requiring Operator Licenses for Nuclear Power Plants

    standard by American Nuclear Society, 04/29/2013.

    Languages: English

    Historical Editions: ANS 3.4-1996 (R2002)

    • Redlines
    • 👥MULTI-USER
  10. HISTORICAL

    21011

    ANS 3.5-1998 [ Withdrawn ]

    This document has been replaced. View the most recent version.

    Nuclear Power Plant Simulators for Use in Operator Training and Examination

    standard by American Nuclear Society, 01/01/1998.

    Languages: English

    Historical Editions: ANS 3.5-2009

    • 👥MULTI-USER