Standards 5 through 6.9

Search Results

  1. MOST RECENT

    21023

    ANS 6.3.1-1987 (R2015)

    Program for Testing Radiation Shields in Light Water Reactors

    standard by American Nuclear Society, 07/24/1987.

    Languages: English

    • 👥MULTI-USER
  2. HISTORICAL

    21024

    ANS 6.4-1997(R2004) [ Withdrawn ]

    This document has been replaced. View the most recent version.

    Guidelines on the Nuclear Analysis and Design of Concrete Radiation Shielding for Nuclear Power Plants

    standard by American Nuclear Society, 01/01/1997.

    Languages: English

    Historical Editions: ANS 6.4-2006 (R2016)

    • 👥MULTI-USER
  3. MOST RECENT

    1848240

    ANS 6.4-2006 (R2016)

    Nuclear Analysis and Design of Concrete Radiation Shielding for Nuclear Power Plants

    standard by American Nuclear Society, 09/29/2006.

    Languages: English

    Historical Editions: ANS 6.4-1997(R2004)

    • 👥MULTI-USER
  4. HISTORICAL

    21025

    ANS 6.4.2-1985 (R2004) [ Withdrawn ]

    This document has been replaced. View the most recent version.

    Specification for Radiation Shielding Materials

    standard by American Nuclear Society, 01/01/1985.

    Languages: English

    Historical Editions: ANS 6.4.2-2006 (R2016)

    • 👥MULTI-USER
  5. MOST RECENT

    1848223

    ANS 6.4.2-2006 (R2016)

    Specification for Radiation Shielding Materials

    standard by American Nuclear Society, 09/28/2006.

    Languages: English

    Historical Editions: ANS 6.4.2-1985 (R2004)

    • 👥MULTI-USER
  6. MOST RECENT

    21026

    ANS 6.4.3-1991 [ Withdrawn ]

    Gamma-Ray Attenuation Coefficients and Buildup Factors for Engineering Materials

    standard by American Nuclear Society, 01/01/1991.

    Languages: English

    • 👥MULTI-USER
  7. HISTORICAL

    21027

    ANS 6.6.1-1987 (R2007) [ Withdrawn ]

    This document has been replaced. View the most recent version.

    Caculation and Measurement of Direct and Scattered Gamma Radiation from LWR Nuclear Power Plants

    standard by American Nuclear Society, 06/24/1987.

    Languages: English

    Historical Editions: ANS 6.6.1-2015

    • 👥MULTI-USER
  8. MOST RECENT

    1907372

    ANS 6.6.1-2015

    Calculation and Measurement of Direct and Scattered Gamma Radiation from LWR Nuclear Power Plants

    standard by American Nuclear Society, 08/21/2015.

    Languages: English

    Historical Editions: ANS 6.6.1-1987 (R2007)

    • Redlines
    • 👥MULTI-USER