Standards 3 through 4.9

Search Results

  1. MOST RECENT

    1681486

    ANS 3.5-2009

    Nuclear Power Plant Simulators for Use in Operator Training and Examination

    standard by American Nuclear Society, 09/04/2009.

    Languages: English

    Historical Editions: ANS 3.5-1998

    • 👥MULTI-USER
  2. MOST RECENT

    21012

    ANS 3.7.1-1995 [ Withdrawn ]

    Facilities and Medical Care for On-Site Nuclear Power Plant Radiological Emergencies

    standard by American Nuclear Society, 01/01/1995.

    Languages: English

    • 👥MULTI-USER
  3. MOST RECENT

    21013

    ANS 3.8.1-1995 [ Withdrawn ]

    Criteria for Radiological Emergency Response Functions and Organizations

    standard by American Nuclear Society, 01/01/1995.

    Languages: English

    • 👥MULTI-USER
  4. MOST RECENT

    21014

    ANS 3.8.2-1995 [ Withdrawn ]

    Criteria for Functional and Physical Characteristics of Radiological Emergency Response Facilities

    standard by American Nuclear Society, 01/01/1995.

    Languages: English

    • 👥MULTI-USER
  5. MOST RECENT

    21015

    ANS 3.8.3-1995 [ Withdrawn ]

    Criteria for Radiological Emergency Response Plans and Implementing Procedures

    standard by American Nuclear Society, 01/01/1995.

    Languages: English

    • 👥MULTI-USER
  6. MOST RECENT

    21016

    ANS 3.8.4-1995 [ Withdrawn ]

    Criteria for Maintaining Radiological Emergency Response Capability

    standard by American Nuclear Society, 01/01/1995.

    Languages: English

    • 👥MULTI-USER
  7. MOST RECENT

    21017

    ANS 3.8.5-1992 [ Withdrawn ]

    Criteria for Emergency Radiological Field Monitoring, Sampling, and Analysis

    standard by American Nuclear Society, 01/01/1992.

    Languages: English

    • 👥MULTI-USER
  8. MOST RECENT

    21018

    ANS 3.8.6-1995

    Criteria for the Conduct of Offsite Radiological Assessment for Emregency Response for Nuclear Power Plants

    standard by American Nuclear Society, 01/01/1995.

    Languages: English

    • 👥MULTI-USER
  9. MOST RECENT

    101439

    ANS 3.8.7-1998 [ Withdrawn ]

    Criteria for Planning, Development, Conduct, and Evaluation of Drills and Exercises for Emergency Preparedness

    standard by American Nuclear Society, 01/01/1998.

    Languages: English

    • 👥MULTI-USER
  10. MOST RECENT

    21019

    ANS 4.5-1980 (R1986) [ Withdrawn ]

    Criteria for Accident Monitoring Functions in Light-Water-Cooled Reactors

    standard by American Nuclear Society, 01/01/1980.

    Languages: English

    • 👥MULTI-USER