Browse ANS

Browsing

Search Results

  1. MOST RECENT

    2008771

    ANS 57.3-2018

    Design Requirements for New Fuel Storage Facilities at Light Water Reactor Plants

    standard by American Nuclear Society, 03/20/2018.

    Languages: English

    Historical Editions: ANS 57.3-1983

    • 👥MULTI-USER
  2. MOST RECENT

    2017631

    ANS 2.6-2018

    Guidelines for Estimating Present & Projecting Future Population Distributions Surrounding Nuclear Facility Sites

    standard by American Nuclear Society, 03/16/2018.

    Languages: English

    • 👥MULTI-USER
  3. MOST RECENT

    2006743

    ANS 2.10-2017

    Criteria for Retrieval, Processing, Handling, and Storage of Records from Nuclear Facility Seismic Instrumentation

    standard by American Nuclear Society, 12/19/2017.

    Languages: English

    Historical Editions: ANS 2.10-2003ANS 2.10-1979

    • 👥MULTI-USER
  4. MOST RECENT

    2003110

    ANS 8.24-2017

    Validation of Neutron Transport Methods for Nuclear Criticality Safety

    standard by American Nuclear Society, 12/12/2017.

    Languages: English

    Historical Editions: ANS 8.24-2007 (R2012) (W2017)

    • 👥MULTI-USER
  5. MOST RECENT

    1994109

    ANS 19.4-2017

    A Guide for Acquisition and Documentation of Reference Power Reactor Physics Measurements for Nuclear Analysis Verification

    standard by American Nuclear Society, 09/22/2017.

    Languages: English

    Historical Editions: ANS 19.4-1976 (R2000)

    • 👥MULTI-USER
  6. MOST RECENT

    1952121

    ANS 19.11-2017

    Calculation and Measurement of the Moderator Temperature Coefficient of Reactivity for Water Moderated Power Reactors

    standard by American Nuclear Society, 04/11/2017.

    Languages: English

    Historical Editions: ANS 19.11-1997 (W2017)

    • Redlines
    • 👥MULTI-USER
  7. MOST RECENT

    1936706

    ANS 18.1-2016

    Radioactive Source Term for Normal Operation of Light Water Reactors

    standard by American Nuclear Society, 11/01/2016.

    Languages: English

    Historical Editions: ANS 18.1-1999

    • Redlines
    • 👥MULTI-USER
  8. MOST RECENT

    1930790

    ANS 2.2-2016

    Earthquake Instrumentation Criteria for Nuclear Power Plants

    standard by American Nuclear Society, 10/01/2016.

    Languages: English

    • 👥MULTI-USER
  9. MOST RECENT

    1921770

    ANS 15.11-2016

    Radiation Protection at Research Reactor Facilities

    standard by American Nuclear Society, 07/01/2016.

    Languages: English

    Historical Editions: ANS 15.11-2009ANS 15.11-1993 (R2004)

    • Redlines
    • 👥MULTI-USER
  10. MOST RECENT

    1917690

    ANS 15.4-2016

    Selection and Training of Personnel for Research Reactors

    standard by American Nuclear Society, 04/19/2016.

    Languages: English

    Historical Editions: ANS 15.4-2007 (W2016)ANS 15.4-1988 (R1999)

    • Redlines
    • 👥MULTI-USER