Standards 56 through 57.9

Search Results

  1. HISTORICAL

    1855212

    ANS 57.10-1987

    This document has been replaced. View the most recent version.

    Design Criteria for Consolidation of LWR Spent Fuel

    standard by American Nuclear Society, 12/02/1987.

    Languages: English

    Historical Editions: ANS 57.10-1996 (R2016)

    • 👥MULTI-USER
  2. MOST RECENT

    21088

    ANS 57.10-1996 (R2016)

    Design Criteria for Consolidation of LWR Spent Fuel

    standard by American Nuclear Society, 05/07/1996.

    Languages: English

    Historical Editions: ANS 57.10-1987

    • 👥MULTI-USER
  3. MOST RECENT

    1219367

    ANS 57.2-1983 [ Withdrawn ]

    Design Requirements for Light Water Reactor Spent Fuel Storage Facilities at Nuclear Power Plants

    standard by American Nuclear Society, 01/01/1983.

    Languages: English

    • 👥MULTI-USER
  4. HISTORICAL

    1219525

    ANS 57.3-1983 [ Withdrawn ]

    This document has been replaced. View the most recent version.

    Design Requirements for New Fuel Storage Facilities at Light Water Reactor Plants

    standard by American Nuclear Society, 01/01/1983.

    Languages: English

    Historical Editions: ANS 57.3-2018

    • 👥MULTI-USER
  5. MOST RECENT

    2008771

    ANS 57.3-2018

    Design Requirements for New Fuel Storage Facilities at Light Water Reactor Plants

    standard by American Nuclear Society, 03/20/2018.

    Languages: English

    Historical Editions: ANS 57.3-1983

    • 👥MULTI-USER
  6. HISTORICAL

    1855213

    ANS 57.5-1981 [ Withdrawn ]

    This document has been replaced. View the most recent version.

    Light Water Reactors Fuel Assembly Mechanical Design and Evaluation

    standard by American Nuclear Society, 05/14/1981.

    Languages: English

    Historical Editions: ANS 57.5-1996 (R2006)

    • 👥MULTI-USER
  7. MOST RECENT

    21084

    ANS 57.5-1996 (R2006)

    Light Water Reactors Fuel Assembly Mechanical Design and Evaluation

    standard by American Nuclear Society, 02/08/1996.

    Languages: English

    Historical Editions: ANS 57.5-1981

    • 👥MULTI-USER
  8. MOST RECENT

    21085

    ANS 57.7-1988 (R1997) [ Withdrawn ]

    Design Criteria for an Independent Spent Fuel Storage Installation (Water Pool Type)

    standard by American Nuclear Society, 01/01/1988.

    Languages: English

    • 👥MULTI-USER
  9. HISTORICAL

    1855214

    ANS 57.8-1978 (R1987) [ Withdrawn ]

    This document has been replaced. View the most recent version.

    Fuel Assembly Identification

    standard by American Nuclear Society, 11/08/1978.

    Languages: English

    Historical Editions: ANS 57.8-1995 (R2017)

    • 👥MULTI-USER
  10. MOST RECENT

    21086

    ANS 57.8-1995 (R2017)

    Fuel Assembly Identification

    standard by American Nuclear Society, 04/06/1995.

    Languages: English

    Historical Editions: ANS 57.8-1978 (R1987)

    • 👥MULTI-USER