Standards 20 through 55.9

Search Results

  1. MOST RECENT

    21069

    ANS 54.2-1985 [ Withdrawn ]

    Design Bases for Facilities for LMFBR Spent Fuel Storage in Liquid Metal Outside the Primary Coolant Boundary

    standard by American Nuclear Society, 01/01/1985.

    Languages: English

    • 👥MULTI-USER
  2. MOST RECENT

    21070

    ANS 54.8-1988 [ Withdrawn ]

    Liquid Metal Fire Protection in LMR Plants

    standard by American Nuclear Society, 01/01/1988.

    Languages: English

    • 👥MULTI-USER
  3. HISTORICAL

    1855209

    ANS 55.1-1979 [ Withdrawn ]

    This document has been replaced. View the most recent version.

    Solid Radioactive Waste Processing System for Light-Water-Cooled Reactor Plants

    standard by American Nuclear Society, 03/26/1979.

    Languages: English

    Historical Editions: ANS 55.1-1992 (R2017)

    • 👥MULTI-USER
  4. MOST RECENT

    21071

    ANS 55.1-1992 (R2017)

    Solid Radioactive Waste Processing System for Light-Water-Cooled Reactor Plants

    standard by American Nuclear Society, 07/28/1992.

    Languages: English

    Historical Editions: ANS 55.1-1979

    • 👥MULTI-USER
  5. HISTORICAL

    1855210

    ANS 55.4-1979 [ Withdrawn ]

    This document has been replaced. View the most recent version.

    Gaseous Radioactive Waste Processing Systems for Light Water Reactor Plants

    standard by American Nuclear Society, 01/29/1979.

    Languages: English

    Historical Editions: ANS 55.4-1993 (R2007)(W2017)

    • 👥MULTI-USER
  6. MOST RECENT

    21072

    ANS 55.4-1993 (R2007)(W2017) [ Withdrawn ]

    Gaseous Radioactive Waste Processing Systems for Light Water Reactor Plants

    standard by American Nuclear Society, 07/16/1993.

    Languages: English

    Historical Editions: ANS 55.4-1979

    • 👥MULTI-USER
  7. HISTORICAL

    1855211

    ANS 55.6-1979 [ Withdrawn ]

    This document has been replaced. View the most recent version.

    Liquid Radioactive Waste Processing System for Light Water Reactor Plants

    standard by American Nuclear Society, 04/24/1979.

    Languages: English

    Historical Editions: ANS 55.6-1993 (R2007)(W2017)

    • 👥MULTI-USER
  8. MOST RECENT

    21073

    ANS 55.6-1993 (R2007)(W2017) [ Withdrawn ]

    Liquid Radioactive Waste Processing System for Light Water Reactor Plants

    standard by American Nuclear Society, 07/16/1993.

    Languages: English

    Historical Editions: ANS 55.6-1979

    • 👥MULTI-USER