Standards 16 through 19.9

Search Results

  1. HISTORICAL

    740620

    ANS 19.11-1997 (W2017) [ Withdrawn ]

    This document has been replaced. View the most recent version.

    Calculation and Measurement of the Moderator Temperature Coefficient of Reactivity for Water Moderated Power Reactors

    standard by American Nuclear Society, 09/25/1997.

    Languages: English

    Historical Editions: ANS 19.11-2017

    • 👥MULTI-USER
  2. MOST RECENT

    1952121

    ANS 19.11-2017

    Calculation and Measurement of the Moderator Temperature Coefficient of Reactivity for Water Moderated Power Reactors

    standard by American Nuclear Society, 04/11/2017.

    Languages: English

    Historical Editions: ANS 19.11-1997 (W2017)

    • Redlines
    • 👥MULTI-USER
  3. HISTORICAL

    1852494

    ANS 19.3-2005 [ Withdrawn ]

    This document has been replaced. View the most recent version.

    Determination of Neutron Reaction Rate Distributions and Reactivity of Nuclear Reactors

    standard by American Nuclear Society, 09/16/2005.

    Languages: English

    Historical Editions: ANS 19.3-2011 (R2017)

    • 👥MULTI-USER
  4. MOST RECENT

    1848241

    ANS 19.3-2011 (R2017)

    Steady-state Neutronics Methods for Power Reactor Analysis

    standard by American Nuclear Society, 08/26/2011.

    Languages: English

    Historical Editions: ANS 19.3-2005

    • Redlines
    • 👥MULTI-USER
  5. HISTORICAL

    21061

    ANS 19.3.4-1976 (R1989)

    This document has been replaced. View the most recent version.

    The Determination of Thermal Energy Deposition Rates in Nuclear Reactors

    standard by American Nuclear Society, 01/01/1976.

    Languages: English

    Historical Editions: ANS 19.3.4-2002 (R2017)

    • 👥MULTI-USER
  6. MOST RECENT

    1219387

    ANS 19.3.4-2002 (R2017)

    The Determination of Thermal Energy Deposition Rates in Nuclear Reactors

    standard by American Nuclear Society, 03/20/2002.

    Languages: English

    Historical Editions: ANS 19.3.4-1976 (R1989)

    • 👥MULTI-USER
  7. HISTORICAL

    21062

    ANS 19.4-1976 (R2000) [ Withdrawn ]

    This document has been replaced. View the most recent version.

    A Guide for Acquisition and Documentation of Reference Power Reactor Physics Measurements for Nuclear Analysis Verification

    standard by American Nuclear Society, 01/01/1976.

    Languages: English

    Historical Editions: ANS 19.4-2017

    • 👥MULTI-USER
  8. MOST RECENT

    1994109

    ANS 19.4-2017

    A Guide for Acquisition and Documentation of Reference Power Reactor Physics Measurements for Nuclear Analysis Verification

    standard by American Nuclear Society, 09/22/2017.

    Languages: English

    Historical Editions: ANS 19.4-1976 (R2000)

    • Redlines
    • 👥MULTI-USER
  9. MOST RECENT

    21063

    ANS 19.5-1995 [ Withdrawn ]

    Requirements for Reference Reactor Physics Measurements

    standard by American Nuclear Society, 01/01/1995.

    Languages: English

    • 👥MULTI-USER
  10. HISTORICAL

    1852495

    ANS 19.6.1-2005 [ Withdrawn ]

    This document has been replaced. View the most recent version.

    Reload Startup Physics Tests for Pressurized Water Reactors

    standard by American Nuclear Society, 11/29/2005.

    Languages: English

    Historical Editions: ANS 19.6.1-2011 (R2016)

    • 👥MULTI-USER