Standards 16 through 19.9

Search Results

  1. HISTORICAL

    21056

    ANS 16.1-1986 [ Withdrawn ]

    This document has been replaced. View the most recent version.

    Measurement of the Leachability of Solidified Low-Level Radioactive Wastes by a Short-Term Test Procedure

    standard by American Nuclear Society, 01/01/1986.

    Languages: English

    Historical Editions: ANS 16.1-2019ANS 16.1-2003 (R2017)

    • 👥MULTI-USER
  2. HISTORICAL

    1219385

    ANS 16.1-2003 (R2017) [ Withdrawn ]

    This document has been replaced. View the most recent version.

    Measurement of the Leachability of Solidified Low-Level Radioactive Wastes by a Short-Term Test Procedure

    standard by American Nuclear Society, 07/07/2003.

    Languages: English

    Historical Editions: ANS 16.1-2019ANS 16.1-1986

    • 👥MULTI-USER
  3. MOST RECENT

    2040225

    ANS 16.1-2019

    Measurement of the Leachability of Solidified Low-Level Radioactive Wastes by a Short-Term Test Procedure

    standard by American Nuclear Society, 02/22/2019.

    Languages: English

    Historical Editions: ANS 16.1-2003 (R2017)ANS 16.1-1986

    • Redlines
    • 👥MULTI-USER
  4. HISTORICAL

    21057

    ANS 18.1-1999 [ Withdrawn ]

    This document has been replaced. View the most recent version.

    Radioactive Source Term for Normal Operation of Light Water Reactors

    standard by American Nuclear Society, 01/01/1999.

    Languages: English

    Historical Editions: ANS 18.1-2016

    • 👥MULTI-USER
  5. MOST RECENT

    1936706

    ANS 18.1-2016

    Radioactive Source Term for Normal Operation of Light Water Reactors

    standard by American Nuclear Society, 11/01/2016.

    Languages: English

    Historical Editions: ANS 18.1-1999

    • Redlines
    • 👥MULTI-USER
  6. HISTORICAL

    21058

    ANS 18.5-1982 (R1989) [ Withdrawn ]

    This document has been replaced. View the most recent version.

    Surveys of Terrestrial Ecology Needed to License Thermal Power Plants

    standard by American Nuclear Society, 01/01/1982.

    Languages: English

    Historical Editions: ANS 2.25-1982 (R1989)

    • 👥MULTI-USER
  7. HISTORICAL

    21059

    ANS 19.1-1983 (R1989) [ Withdrawn ]

    This document has been replaced. View the most recent version.

    Nuclear Data Sets for Reactor Design Calculations

    standard by American Nuclear Society, 01/01/1983.

    Languages: English

    Historical Editions: ANS 19.1-2019ANS 19.1-2002 (R2011)

    • 👥MULTI-USER
  8. HISTORICAL

    1219386

    ANS 19.1-2002 (R2011) [ Withdrawn ]

    This document has been replaced. View the most recent version.

    Nuclear Data Sets for Reactor Design Calculations

    standard by American Nuclear Society, 07/23/2002.

    Languages: English

    Historical Editions: ANS 19.1-2019ANS 19.1-1983 (R1989)

    • 👥MULTI-USER
  9. MOST RECENT

    2077536

    ANS 19.1-2019

    Nuclear Data Sets for Reactor Design Calculations

    standard by American Nuclear Society, 07/01/2019.

    Languages: English

    Historical Editions: ANS 19.1-2002 (R2011)ANS 19.1-1983 (R1989)

    • 👥MULTI-USER
  10. MOST RECENT

    1848243

    ANS 19.10-2009 (R2016)

    Methods for Determining Neutron Fluence in BWR and PWR Pressure Vessel and Reactor Internals

    standard by American Nuclear Society, 02/24/2009.

    Languages: English

    • 👥MULTI-USER