Standards 10 through 15.9

Search Results

  1. MOST RECENT

    1894078

    ANS 15.16-2015

    Emergency Planning for Research Reactors

    standard by American Nuclear Society, 02/11/2015.

    Languages: English

    Historical Editions: ANS 15.16-2008 (W2015)

    • Redlines
    • 👥MULTI-USER
  2. MOST RECENT

    21054

    ANS 15.17-1981(R2000) [ Withdrawn ]

    Fire Protection Program Criteria for Research Reactors

    standard by American Nuclear Society, 01/01/1981.

    Languages: English

    • 👥MULTI-USER
  3. MOST RECENT

    21055

    ANS 15.19-1991 [ Withdrawn ]

    Shipment and Receipt of Special Nuclear Material by Research Reactor Facilites

    standard by American Nuclear Society, 01/01/1991.

    Languages: English

    • 👥MULTI-USER
  4. HISTORICAL

    1852492

    ANS 15.2-1990 [ Withdrawn ]

    This document has been replaced. View the most recent version.

    Quality Control for Plate-Type Uranium-Aluminum Fuel Elements

    standard by American Nuclear Society, 03/30/1990.

    Languages: English

    Historical Editions: ANS 15.2-1999 (R2016)

    • 👥MULTI-USER
  5. MOST RECENT

    21046

    ANS 15.2-1999 (R2016)

    Quality Control for Plate-Type Uranium-Aluminum Fuel Elements

    standard by American Nuclear Society, 03/11/1999.

    Languages: English

    Historical Editions: ANS 15.2-1990

    • 👥MULTI-USER
  6. HISTORICAL

    31740

    ANS 15.21-1996 (R2006) [ Withdrawn ]

    This document has been replaced. View the most recent version.

    Format and Content for Safety Analysis Reports for Research Reactors

    standard by American Nuclear Society, 11/29/1996.

    Languages: English

    Historical Editions: ANS 15.21-2012 (R2018)

    • 👥MULTI-USER
  7. MOST RECENT

    1857435

    ANS 15.21-2012 (R2018)

    Format and Content for Safety Analysis Reports for Research Reactors

    standard by American Nuclear Society, 04/03/2013.

    Languages: English

    Historical Editions: ANS 15.21-1996 (R2006)

    • Redlines
    • 👥MULTI-USER
  8. HISTORICAL

    21047

    ANS 15.4-1988 (R1999) [ Withdrawn ]

    This document has been replaced. View the most recent version.

    Selection and Training of Personnel for Research Reactors

    standard by American Nuclear Society, 01/01/1988.

    Languages: English

    Historical Editions: ANS 15.4-2016ANS 15.4-2007 (W2016)

    • 👥MULTI-USER
  9. HISTORICAL

    1848238

    ANS 15.4-2007 (W2016) [ Withdrawn ]

    This document has been replaced. View the most recent version.

    Selection and Training of Personnel for Research Reactors

    standard by American Nuclear Society, 08/17/2007.

    Languages: English

    Historical Editions: ANS 15.4-2016ANS 15.4-1988 (R1999)

    • 👥MULTI-USER
  10. MOST RECENT

    1917690

    ANS 15.4-2016

    Selection and Training of Personnel for Research Reactors

    standard by American Nuclear Society, 04/19/2016.

    Languages: English

    Historical Editions: ANS 15.4-2007 (W2016)ANS 15.4-1988 (R1999)

    • Redlines
    • 👥MULTI-USER