Standards 10 through 15.9

Search Results

  1. MOST RECENT

    1219368

    ANS 14.1-2004 (R2019)

    Operation of Fast Pulse Reactors

    standard by American Nuclear Society, 04/23/2004.

    Languages: English

    Historical Editions: ANS 14.1-1975 (R2000)

    • 👥MULTI-USER
  2. HISTORICAL

    21045

    ANS 15.1-1990 (R1999) [ Withdrawn ]

    This document has been replaced. View the most recent version.

    The Development of Technical Specifications for Research Reactors

    standard by American Nuclear Society, 01/01/1990.

    Languages: English

    Historical Editions: ANS 15.1-2007 (R2018)

    • 👥MULTI-USER
  3. MOST RECENT

    1848236

    ANS 15.1-2007 (R2018)

    The Development of Technical Specifications for Research Reactors

    standard by American Nuclear Society, 04/20/2007.

    Languages: English

    Historical Editions: ANS 15.1-1990 (R1999)

    • 👥MULTI-USER
  4. MOST RECENT

    21050

    ANS 15.10-1994 [ Withdrawn ]

    Decommissioning of Research Reactors

    standard by American Nuclear Society, 01/01/1994.

    Languages: English

    • 👥MULTI-USER
  5. HISTORICAL

    21051

    ANS 15.11-1993 (R2004) [ Withdrawn ]

    This document has been replaced. View the most recent version.

    Radiation Protection at Research Reactor Facilities

    standard by American Nuclear Society, 01/01/1993.

    Languages: English

    Historical Editions: ANS 15.11-2016ANS 15.11-2009

    • 👥MULTI-USER
  6. HISTORICAL

    1848239

    ANS 15.11-2009 [ Withdrawn ]

    This document has been replaced. View the most recent version.

    Radiation Protection at Research Reactor Facilities

    standard by American Nuclear Society, 10/08/2009.

    Languages: English

    Historical Editions: ANS 15.11-2016ANS 15.11-1993 (R2004)

    • 👥MULTI-USER
  7. MOST RECENT

    1921770

    ANS 15.11-2016

    Radiation Protection at Research Reactor Facilities

    standard by American Nuclear Society, 07/01/2016.

    Languages: English

    Historical Editions: ANS 15.11-2009ANS 15.11-1993 (R2004)

    • Redlines
    • 👥MULTI-USER
  8. MOST RECENT

    1850957

    ANS 15.12-1977 [ Withdrawn ]

    Design objectives for and monitoring of systems controlling research reactor effluents

    standard by American Nuclear Society, 04/19/1977.

    Languages: English

    • 👥MULTI-USER
  9. MOST RECENT

    21052

    ANS 15.15-1978 (R1986) [ Withdrawn ]

    Criteria for the Reactor Safety Systems of Research Reactors

    standard by American Nuclear Society, 01/01/1978.

    Languages: English

    • 👥MULTI-USER
  10. HISTORICAL

    1675326

    ANS 15.16-2008 (W2015) [ Withdrawn ]

    This document has been replaced. View the most recent version.

    Emergency Planning for Research Reators

    standard by American Nuclear Society, 09/03/2008.

    Languages: English

    Historical Editions: ANS 15.16-2015

    • 👥MULTI-USER