Standards 7 through 9.9

Search Results

  1. MOST RECENT

    1219366

    ANS 8.17-2004 (R2014)

    Criticality Safety Criteria for the Handling, Storage, and Transportation of LWR Fuel Outside Reactors

    standard by American Nuclear Society, 11/03/2004.

    Languages: English

    Historical Editions: ANS 8.17-1984 (R1997)

    • 👥MULTI-USER
  2. HISTORICAL

    1855279

    ANS 8.19-1996 [ Withdrawn ]

    This document has been replaced. View the most recent version.

    Administrative Practice for Nuclear Criticality Safety

    standard by American Nuclear Society, 04/17/1996.

    Languages: English

    Historical Editions: ANS 8.19-2014ANS 8.19-2005

    • 👥MULTI-USER
  3. HISTORICAL

    21037

    ANS 8.19-2005 [ Withdrawn ]

    This document has been replaced. View the most recent version.

    Administrative Practice for Nuclear Criticality Safety

    standard by American Nuclear Society, 05/16/2005.

    Languages: English

    Historical Editions: ANS 8.19-2014ANS 8.19-1996

    • 👥MULTI-USER
  4. MOST RECENT

    1886493

    ANS 8.19-2014

    Administrative Practice for Nuclear Criticality Safety

    standard by American Nuclear Society, 07/28/2014.

    Languages: English

    Historical Editions: ANS 8.19-2005ANS 8.19-1996

    • 👥MULTI-USER
  5. MOST RECENT

    21038

    ANS 8.20-1991 (R2015)

    Nuclear Criticality Safety Training

    standard by American Nuclear Society, 05/20/1991.

    Languages: English

    • 👥MULTI-USER
  6. MOST RECENT

    21039

    ANS 8.21-1995 (R2019)

    Use of Fixed Neutron Absorbers in Nuclear Facilities Outside Reactors

    standard by American Nuclear Society, 06/12/1995.

    Languages: English

    • 👥MULTI-USER
  7. MOST RECENT

    55326

    ANS 8.22-1997 (R2016)

    Nuclear Criticality Safety Based on Limiting and Controlling Moderators

    standard by American Nuclear Society, 10/31/1997.

    Languages: English

    • 👥MULTI-USER
  8. HISTORICAL

    55327

    ANS 8.23-1997 [ Withdrawn ]

    This document has been replaced. View the most recent version.

    Nuclear Criticality Accident Emergency Planning and Response

    standard by American Nuclear Society, 01/01/1997.

    Languages: English

    Historical Editions: ANS 8.23-2007 (R2012)

    • 👥MULTI-USER
  9. MOST RECENT

    1675306

    ANS 8.23-2007 (R2012)

    Nuclear Criticality Accident Emergency Planning and Response

    standard by American Nuclear Society, 03/23/2007.

    Languages: English

    Historical Editions: ANS 8.23-1997

    • 👥MULTI-USER
  10. HISTORICAL

    1848232

    ANS 8.24-2007 (R2012) (W2017) [ Withdrawn ]

    This document has been replaced. View the most recent version.

    Validation of Neutron Transport Methods for Nuclear Criticality Safety Calculations

    standard by American Nuclear Society, 03/16/2007.

    Languages: English

    Historical Editions: ANS 8.24-2017

    • 👥MULTI-USER