Standards 1 through 2.9

Search Results

  1. HISTORICAL

    21007

    ANS 2.17-1980 (R1989) [ Withdrawn ]

    This document has been replaced. View the most recent version.

    Evaluation of Radionuclide Transport in Ground Water for Nuclear Power Sites

    standard by American Nuclear Society, 01/01/1980.

    Languages: English

    Historical Editions: ANS 2.17-2010 (R2016)

    • 👥MULTI-USER
  2. MOST RECENT

    1848216

    ANS 2.17-2010 (R2016)

    Evaluation of Subsurface Radionuclide Transport at Commercial Nuclear Power Plants

    standard by American Nuclear Society, 12/23/2010.

    Languages: English

    Historical Editions: ANS 2.17-1980 (R1989)

    • 👥MULTI-USER
  3. MOST RECENT

    21008

    ANS 2.19-1981 (R1990) [ Withdrawn ]

    Guidelines for Establishing Site-Related Parameters for Site Selection and Design of an Independent Spent Fuel Storage Installation

    standard by American Nuclear Society, 01/01/1981.

    Languages: English

    • 👥MULTI-USER
  4. HISTORICAL

    21001

    ANS 2.2-1988 [ Withdrawn ]

    This document has been replaced. View the most recent version.

    Earthquake Instrumentation Criteria for Nuclear Power Plants

    standard by American Nuclear Society, 01/01/1988.

    Languages: English

    Historical Editions: ANS 2.2-2016ANS 2.2-2002

    • 👥MULTI-USER
  5. MOST RECENT

    1930790

    ANS 2.2-2016

    Earthquake Instrumentation Criteria for Nuclear Power Plants

    standard by American Nuclear Society, 10/01/2016.

    Languages: English

    Historical Editions: ANS 2.2-2002ANS 2.2-1988

    • 👥MULTI-USER
  6. MOST RECENT

    1848217

    ANS 2.21-2012 (R2016)

    Criteria for Assessing Atmospheric Effects on the Ultimate Heat Sink

    standard by American Nuclear Society, 06/05/2012.

    Languages: English

    • 👥MULTI-USER
  7. HISTORICAL

    1219305

    ANS 2.23-2002 (W2016) [ Withdrawn ]

    This document has been replaced. View the most recent version.

    Nuclear Plant Response to an Earthquake

    standard by American Nuclear Society, 05/06/2002.

    Languages: English

    Historical Editions: ANS 2.23-2016

    • 👥MULTI-USER
  8. MOST RECENT

    1915990

    ANS 2.23-2016

    Nuclear Plant Response to an Earthquake

    standard by American Nuclear Society, 04/07/2016.

    Languages: English

    Historical Editions: ANS 2.23-2002 (W2016)

    • Redlines
    • 👥MULTI-USER
  9. MOST RECENT

    1219306

    ANS 2.25-1982 (R1989) [ Withdrawn ]

    Surveys of Terrestrial Ecology Needed to License Thermal Power Plants

    standard by American Nuclear Society, 01/01/1982.

    Languages: English

    Historical Editions: ANS 18.5-1982 (R1989)

    • 👥MULTI-USER
  10. MOST RECENT

    1219307

    ANS 2.26-2004 (R2017)

    Categorization of Nuclear Facility Structures, Systems, and Components for Seismic Design

    standard by American Nuclear Society, 12/02/2004.

    Languages: English

    • 👥MULTI-USER